Vándorgyűlés

A Romániai Magyar Közgazdász Társaság október 4-6. között Csíkszeredában tartja legjelentősebb szakmai rendezvényét, a Közgazdász Vándorgyűlést. Az idei konferencia mottója a “Sikeresség és jövőképesség”

A konferencián 6 szekcióülés is helyet kap, ahol különböző témákat járnak körbe. A szekciók tematikái: Jövőképesség, Helyi sikerek – Sikeres helyi üzleti történetek, Pénzügy, Sportgazdaságtan – Sport mint üzleti siker, Székelyföldi erőforrások, Női sikerek – sikerek nők

A Vándorgyűlés keretén belül egyrészt minél több tudást és információt kívánunk átadni a résztvevőknek, másrészt pedig lehetőséget biztosítunk a közös gondolkodásra és a szakmai tapasztalatcserére. 

Szervezetünk nagy hangsúlyt fektet arra, hogy rendezvényein a gyakorlati, üzleti szféra, a különböző szakmai szervezetek, illetve a gazdasági oktatásban szerepet játszó felsőoktatási intézmények is helyet kapjanak. 

Regisztrációra a  http://www.rmkt.ro/vgy/regisztracio/ címen lesz lehetőség, illetve kövessék a Facebook oldalunkat: https://www.facebook.com/kozgazdasz.vandorgyules/

Vándorgyűlés oldala