Ismerd meg az Erdélyi Vállalkozói Iskola első évfolyamát

Nemes Ágnes Orsolya

A levendulaház egy családi vállalkozás, amelynek története 2014-ben kezdődött. Az első ültetvénnyel egyidőben elkezdték a levendulás kézműves termékek készítését is, amelyek igen kedveltek lettek a levendulát szeretők körében.

Sándor Krisztián

Krisztián a Zete Karting alapítója. Az egyedi gokart pálya Zeteváralja határában, a Deság Resort területén található. A komplexum szíve természetesen a gokart pálya, ahol elektromos gokartokkal áldozhatsz az adrenalin oltárán.

Kisgyörgy-Kósa Imola

Imola a TIZ CLEAN cég tulajdonosa, ügyvezetője. Cégünk A vállalkozás 2019 májusában alakult egy sikeres Start-up Plus pályázat eredményeként. A cég elsősorban a lakóbizottságokhoz tartozó lépcsőházak és zöldövezetek takarításával foglalkozik, téli időszakban pedig a járdák hótalanításával.

Luka Levente

Levi a ThinCreative Kft alapítója és tulajdonosa, illetve az eMudding Kft társalapítója. Az eMudding dinamikusan fejlődő, e-kereskedelemmel foglalkozó vállalkozás. Főleg terepjárókra forgalmaznak különböző kiegészítőket, alkatrészeket és gumiabroncsokat.

Ajtay Janka

Janka a Prisma Egyesület igazgatója. A Prisma küldetéséül vállalta fel azt, hogy a Vezetők munkáját segítse, tudásukban megerősítse őket. A kiválósághoz két dolog kell: eredmény és stílus! Azt vallják, hogy a a közös munka által egy sikeresebb, magabiztosabb és kiegyensúlyozottabb vezető lesz az ügyfelekből!

Takács Kálmán

Kálmán a Kadeno Solutions szoftverfejlesztő cég társalapítója és ügyvezetője. A 6 fős szoftverfejlesztő műhely legújabb terméke az Alkubot nevet viselő alkudozó chatbot, melynek segítségével intelligens módon növelhető a vállalkozások bevétele.

Blizik Anitta-Picur

Lehet fára mászni, pocsolyában ugrálni, függőágyban a szabad ég alatt aludni és télen-nyáron a természetben lenni – így képzelik el Picurék azt az erdei óvodát, amely a Marosvásárhely melletti Tófalván nyitja meg kapuit. Ez is egy alternatív oktatási forma, méghozzá olyan, amely anyukák elhatározásából született meg.

Kelemen Kinga

Kinga néhány éve indította el kisvállalkozását, Lanelka néven. Merino gyapjút és len anyagot használnak ruházati termékeikhez, amelyek nemcsak a környezetünk megóvása szempontjából jók, az anyagok tulajdonságaikból adodóan viselőikhez is gyöngédek. Kinga, a Lanelka megálmodója már azelőtt is törekedett a környezettudatos életmódra és öltözködésre, mielőtt ez divatos lett volna.

Furus Levente

A Papné Manufaktúrát 2017-ben jegyezték be cégként, a gyógynövények feldolgozására alkalmas kis épület pedig egy évvel később készült el a lelkészi lakás szomszédságában. A manufaktúrát Szabó Adél Júlia és Furus Levente álmodták meg – maguk végzik az összes munkafázist ültetéstől a begyűjtésig, szárítástól a feldolgozásig.

Kovács Károly

Károly a ZentikWood alapítója, mely vállalkozás új faanyagok feldolgozásával foglalkozik a japán SSB technológiával (nyílt lángolással való karbonizálás). A végtermék lakások külső és belső dekorativ burkolására alkalmas, illetve bútorok formájában képzelhető el.

Tóth Szabolcs

Szabolcsék csapata jelen pillanatban 16 főből áll és lassan négy éve alakult. A vállalkozása fő tevékenysége a kereskedelem ami jelenleg két élelmiszerüzletet és egy nagybani zöldség kiszállító egységet foglal magába.

Czirjék Kati

Kati vállalkozó, a Női vállalkozók Erdélyben című facebook-oldal egyik megalkotója, vállalkozó nők mentora. Katiék egy aktív csoportot alakítottak ki, mely tele van jobbnál jobb, Erdélyt, erdélyi nőket, férfiakat, anyákat, családokat, végül is a helyi társadalmat érintő ötletekkel, projektekkel.

Szécsi Attila

Attila a GastroMood alapítója és ötletgazdája. A 100%-ban természetes, hidegen préselt szűz olajak segítenek ízletesebbé és egészségesebbé varázsolni az étrendet.

Vas Réka

Réka a Magtár vállalkozásfejlesztő központ és rendezvénytér alapítója. A Magtár célja a helyi vállalkozók fejlődésének elősegítése és a különböző kreatív területen dolgozó cégek együttműködésének ösztönzése.

Vinczellér Árpád

Árpi a Vekker Kávéközösség alapítója, mely kávézólánc már 3 helyszínen van jelen Székelyudvarhelyen. Hitvallásuk: “Hiszünk a reggeli mosolyban. Hiszünk a jókedvben és a pörgésben. Hiszünk a beszélgetésben. Hiszünk a találkozásban és a barátságban. Hisszük, hogy a kávé összeköt minket.”

Domahidi-Vaszi Zalán

Zalán Csíkszentkirály község kántora. Hivatása során gyakran szembesül az elmúlással, gyásszal. Az emberi élet természetes velejárója ez, bármilyen kegyetlennek tűnjék is a hozzátartozók számára. Vállalkozása teljeskörű temetkezési szolgáltatásokat nyújt.

Pál Zoltán

Zoltán idegenvezető-túraszervezőként tevékenykedik Sóvidéken, a lassú turizmus híve és művelője.

Török Ferencz

Ferencz 2017-ben alapította Instinct Visuals nevű vállalkozását, amely elsősorban reklámfilmekkel, termék- és projektbemutató filmekkel, enteriőrfotózással, illetve különböző eseményekkel, fesztiválok aftermovie-jaival foglalkozik.

kapcsolat

+40 787 890 686

Szőcs-Tamás Réka