Energia Ár liberalizáció ABC

Az RMKT Online friss sorozatát Nagy Bege Zoltán, az Országos Energiaár- szabályozó Hatóság (ANRE) alelnöke indítja, melynek során a hazai villamosenergia piacának változásairól fog beszélni.

Többet megtudhatnak arról, hogy mit is jelenthet valójában az energiaszektor árliberalizációja és téma lesz az is, hogy mit érdemes a fogyasztónak figyelembe vennie, ha szolgáltatót vált.

2020 tavaszán indította el az RMKT Online című programsorozatát a Romániai Magyar Közgazdazdász Társaság. Kisebb szünet után, 2021. január 11-el kezdődően, a heti rendszerességgel frissülő élő közvetítéseket újra követheti bárki a szervezet Facebook oldalán.

Az előadások célja aktuális gazdasági kérdések megvitatása, melyek segíthetik az erdélyi vállalkozókat a boldogulásban, alkalmat adva a fejlődésre, valamint az új lehetőségek felismerésére. A következő RMKT Online-t január 25-én követhetik, mely során Csata Zsombor- PhD és szociológus, Etnicitás a gazdasági döntésekben című elődását hallhatják.

Több információért keressék fel a szervezet Facebook oldalát: https://www.facebook.com/rmkt.ro/

Forrás: https://www.erdely.ma/energia-ar-liberalizacio-abc/?fbclid=IwAR2w0sFHlHflWQaHoIE19gOQdBpRbkrluJstqP6_C62Gbr7rVxvY6N_NB7U