Erdélyi Vállalkozói Iskola

Nem akarjuk mi megmondani neked a tutit, hogy mihez kezdj a vállalkozásoddal. Felkértünk erre pár elismert szakembert 🙂

>> https://www.rmkt.ro/evi<<

Biztosak vagyunk benne, hogy te is ismersz legalább egy olyan vállalkozót, aki világéletében érzésből bizniszelt, megérzései és saját tapasztalatai mindent visznek. Üzleti tervről és coachingról nem hallott, de nem is akar. Különben is, a coachok maradjanak csak meg a sport területén. Biztos, hogy van akinek bejön ez a fajta vállalkozás, de szerintünk többen vannak azok, akik gyorsan megégetik magukat az ilyen szemlélet miatt.

Az üzleti ötleted megvalósításához nem feltétlenül kell egy 104 oldalas üzleti terv, de érezned és értened kell, hogyan épül fel a saját üzleti modelled. Ez fogja meghatározni a céged talpon maradását és növekedését. A COVID hozta változásokban szerintünk nem kell különösebben magyarázni, miért jó, ha tisztában vagy a vállalkozásod alapjaival.

Az Erdélyi Vállalkozói Iskolát olyan fiatal vállalkozóknak találtuk ki, akik túlvannak már a cégalapításon, de érzik, a rövidtávú és ötletszerű tervek csak zsákutcába visznek. A négyhétvégés képzés vezetésére 9, szakmájában elismert trénert kértünk fel.

A képzésre 15 helyünk van. A költségeket mi álljuk, neked annyi a feladatod, hogy meggyőzz minket arról: megéri beléd időt és pénzt fektetni.

Érdekel a képzés? Tudsz valakit, akit érdekelhet a képzés. Ajánljuk magunkat 👇👇www.rmkt.ro/evi

#evi#rmkt#hbc#erdelyivallalkozoiiskola