Három nap múlva zárul a regisztráció a Pénzmágnes vetélkedőre

December 4-én, online pénzügyi vetélkedőt szervez a Romániai Magyar Közgazdász Társaság, Magyarország Kolozsvári Főkonzulátusa, valamint a Magyar Mágnás Egyesület. A VIII. Pénzmágnes- Kulcs a gyarapodáshoz című vetélkedőre az érdeklődő középiskolás diákok december 3-áig jelentkezhetnek.

A szervezők szeretnék felhívni a figyelmet arra, hogy a nevezés díjtalan és a legjobb helyezést elérők készpénzjutalomban részesülnek (I. Díj- 300 euró , II. Díj- 200 euró, III. Díj- 100 euró). Első lépésként minden diáknak regisztrálnia kell a www.penzmagnes.ro oldalán, majd válaszolnia a tesztkérdésekre december 4-én.

Jelentkezni Erdélyből,Vajdaságról, Kárpátaljáról és Felvidékről egyaránt lehet, a szükséges tananyag pedig elérhető a Pénzmágnes weboldalán!

A vetélkedő célja egy olyan általános pénzügyi tudás átadása a diákok számára, amely segítheti őket a helyes pénzügyi döntésekben és a tudatos pénzügyi magatartásban.

A Pénzmágnes Facebook oldala elérhető a következő linken: https://www.facebook.com/penzmagnes.ro

Forrás: https://www.erdely.ma/harom-nap-mulva-zarul-a-regisztracio-a-penzmagnes-vetelkedore/?fbclid=IwAR1NHe1ea4-2jXc7W7K8gB7nt9l6ex-BcXQYdUV61gZzM2k7VdSK8IbizjI