Online térben Nő a tét!

Online konferenciát szervez a Női Vállalkozók Erdélyben, a Romániai Magyar Közgazdász Társaság és az RMKT Nagyváradi szervezete, melynek fő célja, hogy megmutassák az erdélyi nők is tudnak sikeres vállalkozásokat vezetni vagy jó szakemberek lenni. 

“Számos kérdés merül fel bennünk most a válsággal kapcsolatosan, amelyekre keressük a választ, ezért úgy gondoltuk, hogy egy online női konferencia során igyekszünk ezeket egy kalap alá hozni és válaszokat keresni.” – nyilatkoztaták a szervezők, akik azt is kihangsúlyozták, hogy a konferenciának kettős célja van: a jelenlegi helyzetben felmerülő kérdéseket megvizsgálni női szemmel és felhívni a figyelmet arra, hogy a nők is fontos és értékes tagjai a vállalkozói társadalmunknak. 

“Minél többet látszunk, annál inkább létezik az, amit képviselünk!” – fogalmazott Ballok Ildikó az esemény egyik főszervezője, akinek vesszőparipája az együttműködés. Szerinte a mostani helyzetben való fennmaradás és túlélés kulcsa az, ha minél több síkon próbálunk együttműködéseket kialakítani és hidakat létrehozni közösségek között. 

Az eseményre július 3-n kerül sor, amelyet az érdeklődők a Női Vállalkozók Erdélyben és a Romániai Magyar Közgazdász Társaság facebook oldalán követhetnek, a részletesebb program és a fejlemények az alábbi linken előrhetők. 

https://www.facebook.com/events/2611361049137694/

Program

09:00 – Művészet vs. világjárvány Kele Brigitta

10:00 – A közösség energiái Csáki Rozália, Horváth Irma, Dénes Éva, Ballok Ildikó

12:00 – Ebédszünet

13:00 – A miértek vállalkozása Arros Orsolya, Balogh-Mázi Mária, Juhász Borsa Orsolya, Székely Éva, Tamás Réka

15:00 – Stabilitás és elrugaszkodás Hüvös Ágnes, Himer Csilla

16:00 – Szimbiózis: az ember és a környezet Ciupleu Mónika, Túróczi Ildikó, Székely Farkas Tímea