Vállalkozz hatékonyan! – Fiatal vállalkozóknak szerveznek képzéssorozatot

A vállalkozói kompetenciák fejlesztését, a vállalkozás hatékonnyá tétele érdekében hosszú távon alkalmazható tudás átadását, valamint értékes szakmai kapcsolatok kialakítását és megerősítését célozza az Erdélyi Vállalkozói Iskola képzéssorozat, amelyre március elsejéig jelentkezhetnek fiatal vállalkozók.

A négyhétvégés képzéssorozatot különböző helyszíneken szervezik, ahová neves erdélyi és magyarországi előadókat kértek fel a szervezők, így a résztvevők a pénzügyi és befektetési stratégiáktól kezdve a kommunikációs és marketing technikákig rendkívül széleskörű tudásra tehetnek szert a program által.

Az Erdélyi Vállalkozói Iskola első képzését március 19–21. között tartják Székelyudvarhelyen, a következő alkalomra április 9–11. között kerül sor Marosvásárhelyen, majd ismét Székelyudvarhely lesz a helyszín április 23–25. között, a tréningsorozat pedig a május 9–11-es hétvégén zárul Kolozsváron.

A meghívottak között van Hűvös Ágnes és Orosz Adrián, akik egy interaktív, a lexikális tudás helyett a gyakorlati készségekre hangsúlyt fektető tréninggel készülnek. A képzés különlegessége, hogy a résztvevőknek lehetőségük lesz rövid egyéni konzultációkon is feldolgozni speciális kérdéseket a vállalkozásfejlesztés témájában. A tréning során szó lesz a számokról is: Tánczos LeventeMiklós István és Králik Lóránd tervezésről, pályázásról, befektetésekről és tőzsdei kérdésekről fog beszélni, míg Kádár MagorKurkó CecíliaMárkus András és Sevecsek Reni arról tart képzést, hogy hogyan lehet felépíteni egy hatékony kommunikációs és marketingstratégiát.

A szervezők és az oktatók a jelentkezők közül a 15 legígéretesebb fiatal vállalkozót választják ki, akik az Erdélyi Vállalkozói Iskola mind a négy hétvégéjén részt vesznek. A programba olyan fiatal vállalkozók jelentkezhetnek, akiknek már van legalább egy lezárt pénzügyi évük, de ez nem több, mint öt év. A jelentkezéseket március elsejéig várják. A résztvevők számára a képzéssorozat ingyenes, a szervezők a képzési, az étkezési és a szállással kapcsolatos költségeket is átvállalják.

A Romániai Magyar Közgazdász Társaság, a Harghita Business Center vállalkozói inkubátorház és a Műhely L’atelier Egyesület által szervezett képzéssorozatra ezen az ITT lehet jelentkezni, ugyanitt a részletes program és további információk is elérhetőek. (közlemény).

Az eredeti cikk elérhető ide kattintva: https://penzcsinalok.transindex.ro/hir/20210217-vallalkozz-okosan-fiatal-vallalkozoknak-szerveznek-kepzessorozatot