Vállalkozz okosan! – Fiatal vállalkozóknak szerveznek képzéssorozatot

A vállalkozói kompetenciák fejlesztését, a vállalkozás hatékonnyá tétele érdekében hosszú távon alkalmazható tudás átadását, valamint értékes szakmai kapcsolatok kialakítását és megerősítését célozza az Erdélyi Vállalkozói Iskola képzéssorozat, amelyre március elsejéig jelentkezhetnek fiatal vállalkozók.

A négyhétvégés, eltérő helyszíneken sorra kerülő képzéssorozat előadóinak neves erdélyi és magyarországi előadókat kértek fel a szervezők, így a résztvevők a pénzügyi és befektetési stratégiáktól kezdve a kommunikációs és marketing technikákig rendkívül széleskörű tudásra tehetnek szert a program által. Az Erdélyi Vállalkozói Iskola első képzését március 19–21. között tartják Székelyudvarhelyen, a következő alkalomra április 9–11. között kerül sor Marosvásárhelyen, majd ismét Székelyudvarhely lesz a helyszín április 23–25. között, a tréningsorozat pedig a május 9–11-i hétvégén zárul Kolozsváron.

A cikk folytatását elolvashatja ide kattintva: https://maszol.ro/gazdasag/Vallalkozz-okosan-Fiatal-vallalkozoknak-szerveznek-kepzessorozatot?fbclid=IwAR2lrV_zW-i2FchwSZ1ooun9KYW1HnJvTUjC2Jds1qi8ontF6yTYl_MvJ4M