Visszatekintő a Vándorgyűlésre és hasznos infók

Köszönjük, hogy megtiszteltél jelenléteddel a 26. Közgazdász Vándorgyűlésen. Reméljük, hogy gazdagodtál nemcsak élményekkel, de praktikákkal is annak érdekében, hogy a jövő gazdasága minél eredményesebb legyen.

Sikeres rendezvényként zajlott le október 6 és 8 között, Kolozsváron a 26. Közgazdász Vándorgyűlés. Több mint 350 résztvevő 30 témát boncolgatott az “Ipari forradalom 4.0” kategórián belül, szekció előadásokon és plenáris üléseken.

Tekintsd meg a hivatalos Aftermovie-t.

Ha velünk voltál, akkor azért, ha pedig nem, akkor azért érdemes megjegyezned a következő platformokat:

  • Vándorgyűlés Facebook oldal, ahol folyamatos bejegyzések segítségével emlékszünk vissza a kolozsvári kiadásra (képek, videók, hírek), illetve készülünk a jövő évire, ami Sepsiszentgyörgyön lesz.
  • Vándorgyűlés weboldal. az előadások prezentációi és videói megjelennek folyamatosan az előadók felsorolásánál, aktív linkekként az előadó nevénél.
  • RMKT Facebook oldal, ha esetleg többet, frissebbet szeretnél megtudni arról a társaságról, amely minden évben megszervezi ezt a rendezvényt.
  • RMKT weboldal, ahol most épp böngészel 🙂 .
  • Az RMKT hivatalos Youtube csatornája, ahol úgy a vándorgyűléses, mint más rendezvényeink videói jelennek meg (folyamatosan frissül) .
  • S ha ezek még nem lennének elegek az információgyűjtésre, akkor iratkozz fel a Főoldalon a hírlevelünkre, hogy mindig értesülj az aktuális RMKT tevékenységekről, gazdasági fejleményekről.

Üdvözlettel,

az RMKT Csapata

Photo: Bethlendi Tamás https://www.facebook.com/bitsphoto