Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Marketing Mastermind #2: PPC AD sikertörténetek

2019-03-19 @ 18:30 - 20:00

Marketing Mastermind #2: PPC AD sikertörténetek

A rendezvényen a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
https://goo.gl/forms/Jd6JjfvNlTpdhdfq1
Iratkozz fel minél hamarabb, hogy ne maradj le az eseményről. Az MMM #1-en is hamar beteltek a helyek. 😉

Meghívottunk Kállai Emánuel:
Mindig is érdekelt, hogy miért kapok meg az interneten számtalan fantasztikus dolgot ingyen, ki finanszírozza ezt. Középiskolás koromban szenvedélyesen elkezdett vonzani ez a világ, amelyből sok tanulás és kudarcok eredményeként alakult ki a szakmám.

Ma már több mint 7 éves szakmai tapasztalattal a hátam mögött vezetem a saját cégem. Itthoni és külföldi piacon szezonban 100-150 ezer eurót költünk el havonta nyereségesen Google és a Facebook felületén. Legbüszkébb a Growww Digital égisze alatt megjelent, Think with Google szakmai elismerésére vagyok. A cikkben szereplő mindkét projektet, amely az esettanulmány alapjaiként szolgált mi csináltuk két országban.

Napról napra újabb kihívásokkal szembesülünk, hiszen minden csoda 3 napig tart

A beszélgetés házigazdája Seer László, tanár és marketing szakember.
Kíváncsiak leszünk a Te kérdéseidre is! Találkozunk az RMKT székházban (Aurel Suciu u., 12/2) március 19-én, kedden 18:30-kor!

Csatlakozz facebook csoportunkhoz: https://www.facebook.com/groups/1028162244033992/

************************
A Marketing Mastermindról:
Célunk összehozni a marketing szakembereket és a marketing iránt komolyabban érdeklődő vállallkozókat, diákokat. Egy olyan találkozót szeretnénk létrehozni, ahol bemutatjuk a legújabb marketing újdonságokat, belemélyedünk a leghatásosabb marketing technikákba és megosztjuk egymással a tapasztalatainkat.

Havonta megrendezendő találkozóink többek, mint egyszerű előadások. Valós megoldásokat szeretnénk bemutatni adott, marketinggel kapcsolatos problémákra, nem csak a felszínt karcolva, hanem velőig hatolva egy-egy témában, így találkozóinkat haladó marketingeseknek szánjuk.

Megvan az az érzés, amikor egy másik marketing szakértővel leülsz egy kávéra és nagy lelkesedéssel elkezdtek beszélni az újdonságokról, sikereitekről? Egy ilyen hangulatú találkozó megteremtése a célunk.

Részletek

Dátum:
2019-03-19
Időpont:
18:30 - 20:00
Honlap:
https://www.facebook.com/events/1409401999212244/

Szervező

RMKT Kolozsvár

Helyszín

RMKT székház
str. Aurel Suciu, nr.12/2
Kolozsvár, Kolozs 400440 Románia
+ Google Térkép
Honlap:
www.rmkt.ro