Tágítsd a látószöged az RMKT online-al!

A Romániai Magyar Közgazdász Társaság online programsorozatot indít Facebook oldalán, ahol különböző gazdasági témákról hallgathatnak meg előadásokat csütörtökönként. A heti rendszerességgel frissülő beszélgetésekhez a nézők is csatlakozhatnak előzetesen, ha az esemény előtt legalább két nappal elküldik kérdéseiket, amelyekre az előadók válaszolnak majd, de az előadás alatt is hozzászólásban kérdezhetnek. 

      Az előadássorozat április 16-án kezdődik, 18 órától. Elsőként Kuti Gézát, generációs magatartásokkal foglalkozó szakembert hallgathatjuk meg majd a szervezet Facebook oldalán indított élő közvetítésen keresztül. Előadásának címe: Generációk válasza a Covid-19 krízisre (amit eddig tudunk…). 
     Az online események célja, hogy aktuális témák és kérdések megvitatását biztosítsa, melyek segíthetnek az erdélyi vállalkozóknak a boldogulásban a jelenlegi válságos helyzet időszakában is, alkalmat adva a fejlődésre, valamint az új lehetőségek felismerésére. A következő hetekben Kállai Emánuel marketing szakember, Parajdi Borbála pályázati tanácsadással foglalkozó szakember és Seer László marketing szakember lesznek előadóink. 

Részletesebb információért látogassanak el Facebook oldalunkra: https://www.facebook.com/rmkt.ro/