Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Felkészülés a Black Fridayra – Marketing MasterMind

2021-10-19 @ 19:00 - 21:00

A Black Friday őrület néhány éve már Romániában is megvetette a lábát. Azonban nálunk az átlagos Black Friday kedvezmények mértéke korántsem éri el azt a szintet, mint az USA-ban, ahonnan az egész őrület elindult. A Black Friday ugyanakkor egy hatalmas lehetőség az online és offline kereskedők számára és sok múlik a megfelelő tervezésen és kivitelezésen. A beszélgetés keretében összeszedjük és megvitatjuk azokat az információkat, amik segíthetnek abban, hogy az akciós időszakból a lehető legtöbbet hozzuk ki.

Időpont: október 19., kedd, 19 óra

Helyszín: Xponential Transylvania (Kolozsvár, 1989. December 21 u. 9.)

Részvételi díj – (az ár magában foglal egy protokoll italt):

-RMKT/RIF tagoknak 25 RON

-nem RMKT/RIF tagoknak 40 RON

-pár ingyenes helyet biztosítunk egyetemisták részére. Ehhez írj egy rövid motivációs levelet  a rmkt.kolozsvar@gmail.com email címre.

******************************************

Meghívott szakértő:

Sike Csanád – online marketing szakértő, a Creasmart SRL – performance marketing ügynökség és az Ospătarul new delivery platform vezetője

“Több mint 14 év Google Ads (Adwords) tapasztalattal rendelkezem. Jelen pillanatban több mint 20 kisebb nagyobb webshop eladásait támogatjuk. Az általunk kezelt csatornák csak az idén már több mint 5 millió euró eladást generáltak, éves szinten több mint 40%-os emelkedést produkálva. Cégünk erőssége a statisztikai alapú szegmentálás valamint az automatizált, nagy hatékonyságú megoldások széleskörű implementációja.”

Elérhetőség: info@creasmart.ro

******************************************

COVID-19

Sajnálatos módon, jelen járványügyi szabályozások nem teszik lehetővé a korlátozások nélküli eseményszervezést Kolozsváron.

Ezen szabályozásoknak megfelelően megkérünk téged, hogy az eseményre hozd magaddal a www.certificat-covid.gov.ro oldalról megszerezhető igazolványod. Az igazolványra minden olyan személy jogosult aki:

– részesült már a SARS‑CoV‑2 elleni oltásban

– rendelkezik 24 óránál nem régebbi negatív koronavírus gyorstesztel

– rendelkezik 72 óránál nem régebbi negatív PCR teszt eredménnyel

Szíves megértésed köszönjük!

******************************************

A Marketing MasterMindról

Célunk összehozni a marketing szakembereket és a marketing iránt komolyabban érdeklődő vállallkozókat, diákokat. Egy olyan találkozót szeretnénk létrehozni, ahol bemutatjuk a legújabb marketing újdonságokat, belemélyedünk a leghatásosabb marketing technikákba és megosztjuk egymással a tapasztalatainkat.

Havonta megrendezendő találkozóink többek, mint egyszerű előadások. Valós megoldásokat szeretnénk bemutatni adott, marketinggel kapcsolatos problémákra, nem csak a felszínt karcolva, hanem velőig hatolva egy-egy témában, így találkozóinkat haladó marketingeseknek szánjuk.

Megvan az az érzés, amikor egy másik marketing szakértővel leülsz egy kávéra és nagy lelkesedéssel elkezdtek beszélni az újdonságokról, sikereitekről? Egy ilyen hangulatú találkozó megteremtése a célunk.

Részletek

Dátum:
2021-10-19
Időpont:
19:00 - 21:00

Szervező

RMKT Kolozsvár

Helyszín

Xponential Transylvania (Kolozsvár, 1989. December 21 u. 9.)