III. Erdélyi Vállalkozói Iskola

haladóknak

Szeretjük azt hinni, hogy a környezetünk állandó, és amit ma kitalálunk, az holnapután is aktuális lesz. De az igazság az, hogy a környezetünk mozgása soha nem szűnik meg, és ezt semmi sem érzékelteti jobban, mint az elmúlt évben felerősödött változások sorozata. Aki alkalmazkodni tudott a változó feltételekhez az életben maradt, aki meg nem volt képes tartani a lépést, az lehúzta a rolót. 

A képzéssorozat első két kiadása a kezdő vállalkozóknak szólt, viszont elérkezettnek láttuk az időt, hogy a haladóknak is segítséget nyújtsunk a fejlődéshez, ezért az idén első alkalommal az EVI+ kerül megrendezésre.

A képzésről

Az EVI+ keretében megpróbálunk egy kicsit többet és mást adni, mint az eddig megszokott és nagy sikernek örvendő első két kiadásban.

Amennyiben te a termékeddel, vagy a szolgáltatásoddal növekedési pályára szeretnél lépni, esetleg úgy érzed hogy meghódítanád a teljes romániai piacot, vagy akár nemzetközi vizekre is eveznél, akkor a 2023-as kiadás mindenképpen neked szól.

Budapest és Bukarest már a haladók városa! A két fővárosban nem kispályás programokkal készülünk számotokra, hisz lehetőségetek lesz megismerkedni olyan üzletemberekkel, akikkel eddig csak a Forbes magazin címlapján találkozhattatok.

Hogyan épül fel a képzés?

Tervezett hétvégék

április 28-30., Csíkszereda

Leadership

Kemény Dénes Vezetői akadémia trénereivel:
Kemény Dénes és Bali György

1.

A hétvége célja a résztvevők felkészítése, megerősítése, támogatása mindennapi vezetői munkájukhoz tartozó feladataik ellátásában. A vezetői működésük során felmerülő nehéz helyzetekre való felkészítés, a vezetői eszköztáruk bővítése.

Részcélok:

  • a munkatársakkal való jobb kommunikáció a vezető számára legmegfelelőbb stílusban
  • hatékonyabban és eredményesebben vezetni
  • kevesebb energiával elérni a céljainkat
  • teljesítményt fokozni
  • hatékonyabb együttműködés a munkatársakkal
  • motiválni a munkatársakat, és motiváló környezetet létrehozni.

Dr. Kemény Dénes

válogatott vízilabdázó, edző, állatorvos

Bali György

Business Coach és Management Coach, tréner, személyügyi szervező, gépgyártás technológus

Kemény Dénes

Országos hírnevét a magyar vízilabda-válogatott szövetségi kapitányaként szerezte, amellyel 2000 és 2008 között három olimpiai bajnokságot nyert. Edzői munkája mellett tanít, a Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Karának címzetes egyetemi docense.
Ő az egyik legsikeresebb sport vezető napjainkban. A résztvevők megismerhetik vezetői hitvallását, sikerének alapjait, és magát Dr. Kemény Dénest. Képzésein ötvözi a hatékonyan működő vezetői elméleteket és sport vezetői tapasztalatát.

Bali György
Dolgozott kisvállalkozásoknál, ahol megtanulta, mennyire fontos univerzálisnak és jól alkalmazkodónak lenni. A multinacionális vállalatoknál megismerte az együttműködés szabályait, a specializáció előnyeit. Nagy tapasztalatai vannak az értékesítés területén, ahol több mint tíz évet töltött el különféle támogatói és vezetői pozíciókban. Jól ismeri a FMCG-s vállalatok szervezeti felépítésének előnyeit és buktatóit.
Több éves gyakorlata van a pénzügyi területeken működő szervezetek (bankok, biztosítók) értékesítést támogató részlegeinek munkájában, és vezetőinek támogatásában. Az értékesítés területén rendelkezik speciális szaktudással, termék és szolgáltatás iparági tapasztalatokkal is. Jól boldogul az egyéni coaching ülések, és az egyéni kisérés területén is, melyekben jelentős tapasztalata van.

2.

június 8-11., Budapest

Startup Safari

A második hétvégén Budapestre utazunk, ahol lehetőségünk lesz benézni a legizgalmasabb budapesti startupok és tech cégek irodáiba. Mindezt egy startup safari keretében fogjuk megvalósítani. Ellátogatunk a Prezi főhadiszállására, az IBM Budapest Lab-nél az Ustream történetét ismerhetik meg a résztvevők, majd egy fél napos workshop keretében a Design Terminál innovációs ügynökség mentoraival dolgozhatnak. Szombaton a Bitninja-t, a Blue Colibri Appot, a Brieflyt, a Parklt-et, a GreenGo-t, a Turbine-t látogatják meg, majd egy digitális marketing gyorstalpalón vesznek részt a Google Magyarország szakembereivel. Délután ismét folytatódik a startup safari: az Appercell, a Solvo Biotech, a Publishdrive, a BookR Kids, a Munch.hu és a Trax Retail meglátogatásával.

szeptember 15-17., Bukarest

Versenyképesség

  

3.

A versenyképesség rengeteg dolgot jelenthet, de leginkább a megújulás és az alkalmazkodás jellemzi, ha vállalatokról beszélünk. Az erdélyi vállalkozások gyakran bizalmatlanul tekintenek a bukaresti üzleti világra, pedig a főváros számos lehetőséget rejt, és fontos piaci lehetőségeket. 

Ezen a hétvégén igazán sikeres vállalkozókkal ismerkedhetnek meg a résztvevők, az ő személyes tapasztalataik által igyekszünk a nyitásra motiválni az idei EVI csapatát, hogy elhagyva konfortzónájukat, fedezzék fel a fővárosi üzleti világot. 

4.

szeptember 29- október 1., Székelyudvarhely

Tárgyalástechnika és az üzleti protokoll

Az EVI utolsó hétvégéjén a tárgyalástechnika és az üzleti protokoll világával ismerkedhetnek meg a résztvevők. 

A Magyar Protokollosok Országos Egyesületének trénere lesz a vendégünk, akik egy egynapos képzés keretén belül ismertetik azokat az alapvető kompetenciákat, amelyek egy sikeres üzleti tárgyalás, találkozó vagy hivatalos esemény során elengedhetetlenek és gyakran szerződések múlhatnak ezeken az apró dolgokon. Persze, a színes zoknin és a mintás nyakkendőn túl még jónéhány részlet van a tarsolyukban, amelyek segítségével átláthatunk tárgyalópartnerünk szándékain és számunkra előnyös feltételeket érhetünk el, megalapozva hosszútávú együttműködéseket.

Koncz Veronika

protokoll és PR szaktanácsadó, stylist és stílustanácsadó

Koncz Veronika
E három, egymást kiegészítő és támogató terület – a protokoll, a PR és a stílus – egysége vált a munkája meghatározó részévé.
Előadásai, tréningjei kiváló alkalmat nyújtanak a különböző, társas helyzetekben nagy segítséget jelentő kommunikációs, megjelenési és viselkedési szabályok, valamint a hivatali, üzleti életben alkalmazandó protokolláris előírások megismerésére és elsajátítására.

Miért jelentkezz?

Részvételi feltételek

Hogyan jelentkezhetsz?

Mondd el ki vagy, mit tettél le az asztalra eddig és mik a terveid a közeljövőben. Nincs keret. Ha akarod írd le (legtöbb 3 oldal), de küldhetsz videót is (legtöbb 3 perc).
Ami fontos, hogy benne legyen:

A jelentkezéseket március 27-ig fogadjuk el.

A kezdeményezők

Romániai Magyar Közgazdász Társaság

A Romániai Magyar Közgazdász Társaság a romániai magyarság gazdasági megerősödését és fejlődését folyamatosan támogató, meghatározó szakmai szervezete. Az RMKT állandó feladata gazdasági jellegű konferenciák és szemináriumok, szakmai előadások és kerekasztalok szervezése.

Harghita Business Center

A 2017-ben megnyílt Harghita Business Center (HBC) célja, hogy segítse a helyi, pályakezdő vállalkozókat, vállalkozásokat, hogy minél sikeresebben működjenek és alkalmazkodni tudjanak a folyamatosan változó piaci körülményekhez. A HBC működtetőjeként tagjaink számára igyekszünk értékes, vállalkozásukat és a tágabb közösséget is építő, fejlesztő programokat nyújtani. Szakmai konferenciák, pályázati tevékenységek és különböző közös aktivitások szervezésével egy erős, együttműködő udvarhelyszéki vállalkozói réteg összetartói vagyunk.

Műhely – L’atelier Egyesület

Azzal a céllal jött létre, hogy gondolkodni és fejlődni kívánó fiatal vállalkozók érdekeit képviselje. Egy olyan gondolkodó műhely, amelynek elsődleges célkitűzése, az elmúlt években megerősödött fiatal vállalkozások hangja legyen és az újonnan alakuló vállalkozások érdekképviseleteként működjön.

Jelentkezés

Kérjük az email-ben tüntesd fel a teljes neved és telefonszámod.

A jelentkezéseket március 27-ig fogadjuk el.

Amennyiben videót készítettél, kérjük oszd meg velünk a linket
Az általad készített dokumentum itt tölthető fel.

Támogatók

kapcsolat

WordPress Design and Development by WebGurus