KözMag

A KözMag első száma 2001-ben jelent meg, és azóta tudatosan törekszünk arra, hogy alakítsuk, fejlesszük az erdélyi magyarok, főképp a fiatal generáció gazdasági kultúráját.

Az RMKT-val való közreműködés új fejezetet jelent a magazin életében, amely remélhetõleg még hatékonyabbá teszi célkitűzése megvalósításában, és még inkább megfelelteti azoknak az igényeknek, amelyeket egy gazdaságcentrikus társadalom elvár egy szakfolyóirattól.

Célunk az, hogy egy gyakorlati, közérdekű gazdasági kérdésekkel foglalkozó magazint működtessünk, amely azokhoz a fiatalokhoz szólhat, akiket érdekelnek a gazdasági kérdések, és szeretnének anyanyelvükön naprakész gazdasági információkat kapni. Szólni szeretnénk továbbá azokhoz a vállalkozókhoz, akik gyakorlati kérdéseikre keresnek választ, végsõ soron pedig mindazokhoz, akik a gazdaság különbözõ területérõl szeretnének minél több információt elsajátítani.

Örömmel fogadunk külsõ munkatársakat, akik az anyagok írásában, beszerzésében, valamint a lapterjesztésben segítenének. Minden olyan gazdasággal kapcsolatos cikket szívesen várunk, amely a marketing (akár kultúramarketing, sportmarketing stb.), management, pénzügy stb. témaköréhez fűzõdik, és természetesen beszámolókat is várunk ilyen témájú eseményekrõl.

Hasznos olvasást kívánunk!

Szerkesztőbizottság: Bekő Levente-István, Bogdan Mircea, Héjja Szabolcs, Plesa Róbert (főszerkesztő), Reikli Mária, Dr. Szabó Árpád, Marton Györgyi, Vajda Boglárka, Tasnádi János, Tasnádi Zsolt, Batiz Zsolt.
Tördelő: Balázs Bence
Olvasószerkesztő, korrektor: Balázs Bence
Honlap felelős: Tasnádi Zsolt és Batiz Zsolt
Kiadó: Romániai Magyar Közgazdász Társaság

Cím: 400440 Kolozsvár/ Cluj-Napoca,
Aurel Suciu u. 12. sz. Tel./ fax: +40-264-431-488
www.kozmag.ro