Online konferenciával jelentkeznek az erdélyi női vállalkozók

Nő a tét! című, online konferenciát szervez a Női Vállalkozók Erdélyben, a Romániai Magyar Közgazdász Társaság és az RMKT Nagyváradi szervezete. Mint írják, a legfőbb céljuk, hogy a jelenlegi, koronavírus-járvány utáni helyzetben felmerülő kérdéseket női szemmel vizsgálják meg, valamint hívják fel a figyelmet a nők szerepére a vállalkozói társadalomban. 

“Minél többet látszunk, annál inkább létezik az, amit képviselünk!” – fogalmazott Ballok Ildikó az esemény egyik főszervezője, aki számára rendkívül fontos szempont az együttműködés. Szerinte a mostani helyzetben való fennmaradás és túlélés kulcsa az, ha minél több síkon próbálunk kapcsolatokat kialakítani és hidakat létrehozni közösségek között.

Az esemény július 3-án lesz, amelyet az érdeklődők a Női Vállalkozók Erdélyben és a Romániai Magyar Közgazdász Társaság facebook oldalán követhetnek.

A program a következő: 

09:00 – Művészet vs. világjárvány – Kele Brigitta

10:00 – A közösség energiái – Csáki Rozália, Horváth Irma, Dénes Éva, Ballok Ildikó

12:00 – Ebédszünet

13:00 – A miértek vállalkozása – Arros Orsolya, Balogh-Mázi Mária, Juhász Borsa Orsolya, Székely Éva, Tamás Réka

15:00 – Stabilitás és elrugaszkodás – Hüvös Ágnes

16:00 – Szimbiózis: az ember és a környezet – Ciupleu Mónika, Túróczi Ildikó, Székely Farkas Tímea

Forrás: http://penzcsinalok.transindex.ro/hir/20200629-online-konferenciaval-jelentkeznek-az-erdelyi-noi-vallalkozok?fbclid=IwAR0-cW5ayBFjFZ_uGPXsv-CqQck6Ayn6KPc8ATzIC8wH4rPHstphVVMCJz8