Így telt az Erdélyi Vállalkozói Iskola, EVI+ budapesti hétvégéje

👀Június 8. és 11. között a programban résztvevő vállalkozók Budapesten folytatták vállalkozói készségeik cizellálását. A hétvége tematikája a 📈Startup Safari volt, amely keretében, többek között budapesti startupok és tech cégek alapítóival volt alkalmuk tapasztalatot cserélni.

👉Pénteken a Petwisecare, Respray, valamint Enlight Academy startupok élettörténetét hallgatták meg és merítettek inspirációt 🗣 dr. Pillér Pálma, Zámbó Gergely és Lőrincz Ádám közreműködésével.

👉Továbbá Kis-Márton Vidorral, a Continest alapítójával is konstruktív beszélgetésen vettek részt, valamint céglátogatáson.

👉Szombaton újabb startup élettörténeteket ismertek meg, 🗣Radák Bence – Salarify és Hajdú-Pásztor Petra – Click’N’Cruise ötletgazdák és alapítók személyében.

👉A jövőbeli terveket kilátásba helyezve a vállalkozó csapat egy Bárány Tamás által gyakorlatba ültetett 📈Intelligens Expanzió Bootcamp-en is részt vett.

Tartalmas, tanulságos és izgalmakkal teli hétvégét tudhatunk magunk mögött. Köszönjük mindenkinek, aki hozzájárult a megvalósításához🤝.

Találkozunk legközelebb, Bukarestben.🤩